The band

 

Yukka

Biografia

Se oli loppuvuotta 1991, kun Jackrabbit näki ensi kertaa päivänvalon.

Neljä parikymppistä kaveria jakoi samat visiot ja musiikkimaut, kuten AC /DC, Kiss, Lynyrd, Blackfoot, The Stones, Whitesnake

...70 luvun kamaa......jolloin musiikki oli vielä aitoa...

Päivittäiset treenit tuottivat tulosta ja muutamaa kuukautta myöhemmin kesällä -92 JACKRABBIT soitti ensimmäisen keikkansa pienessä kurjassa kuppilassa nimeltään "Mustakasi" kotikaupungissaan porissa.

Siitä päivästä lähtien JACKRABBIT on rundannut ympäri suomea ylpeänä omista tekemisistään.

Maikkeli

Historia

Vuosien saatossa ainoastaan soolokitaristi on vaihtunut muutamaan otteeseen ja jokainen niistä on lisännyt oman mausteensa Jackrabbit keitokseen.

 

JACKRABBIT on aina ollut veljellinen, ystävyyssuhteisiin perustuva ja tasa-arvoinen, ainoa asia miksi kitaristi on vaihtunut on ollut henkilökohtainen syy. Paze, ensimmäinen virallinen "sooloässä" päätti 90-luvun lopulla suunnata Helsiinkiin, joten treenien järjestäminen kävi lähes mahdottomaksi, muiden jäsenten asuessa kuitenkin Porissa. Häntä ei koskaan erotettu, hän ei koskaan lähtenyt bändistä, hän ei vaan ollut paikalla, joten bändin oli jatkettava eteenpäin. Edelleen tapaamme häntä kerran pari vuodessa ja hän on edelleen kuin veli ja ystävä meille.

Seuraavana kitaramies #2. Yukka Wallenius, tämä joustavasorminen kuudenkielen taitaja, muutamaa vuotta nuorempi kuin muut jätkät, toi uusia tuulia mukaan, antaen pienen muutoksen koko bändin soundiin. Muutamia vuosia myöhemmin, parien äänitysten ja useiden keikkojen jälkeen, bändin epäonneksi, ei hänen, Yukka päätti pyhittää elämänsä hengellisiin asioihin, joten hän ei halunnut enää jatkaa bändin matkassa. Onnea hänelle valitsemallaan tiellä!

Nyt kun elämme tätä päivää ja uutta vuosituhatta JACKRABBIT elää vahvempana kuin koskaan, esitellään uusi kokoonpano ja uusi soolokitaristi, Maikkeli Lundgren, joka itse asiassa palasi kotiin, koska faktaa on, että tämä kitaravelho oli mukana ensimmäisissä jamisessioissa, joista miltei vahingossa kehittyi bändi nimeltään JACKRABBIT.

Ympyrä on sulkeutunut pitkään ja vahvana eläköön Rock´n´roll!!!!